2007-06-15

Rang változások

Kicsit megváltozik a guild felépítése. Szeretném biztosítani a guild jövőjét, így magam mellé emelek segítőket, akik akkor is teljes mértékben "menedzselni" tudják a guildet, ha mondjuk sokáig távol vagyok. Ezen kívül szeretném szintekhez kötni a rangokat. A rangokhoz különféle jogok tartoznak, amiket remélem felelősséggel és büszkén viseltek majd.

A rangok megnevezései után a guildben aktív jogokat láthatjátok. A magasabb rang minden tud, amit az alatta lévők tudnak. A rangok a következők:

1-20 Újjonc: Guildchat Listen, Guildchat Speak
21-40 Játékos: Edit Own Public Note
41-54 Veterán: Invite Member
55-64 Tiszt: Officerchat Listen, Officerchat Speak, View Officer Note
65-70 Mester: Promote, Demote, Remove Player, Set Motd, Edit Public Note, Edit Officer Note

Ettől eltérni két esetben lehet:
  1. Az altok megkaphatják a főkarakter alatti szintet eggyel. (Pl. Ha eljutottál a tiszti rangig, akkor feltételezzük, hogy van annyi tapasztalatod a játékban, hogy a mellék karaktered lehessen veterán).
  2. Ha valami nagyon különleges és fontos dolgot teszel a guild érdekében, akkor soron kívül a következő rangot kapod meg (Pl. ha 42-dik szinten invitálsz a guildbe 5 használható embert, akkor símán megkapod a "Tiszti" minősítésedet).
  3. Ha új játékos (nem új karakter) érkezik a guildbe, akkor 1 hétig a rangja alatt 3 ranggal sorolódik be, majd utána nyerheti el az őt megillető rangot.
  4. Mester rangra csak a mesterek teljes egyetértése esetén lehet emelni valakit.

Kikerülnek a guildből azok a karakterek, amelyek játékosai (tehát nem maguk a karakterek) nem léptek be a játékba 6 hétig.

Kikerülnek a guildből azok a játékosok (tehát összes karakterrel együtt), akiket a mesterek jónak látnak. Puktum. :p

Tabbard: Minden "Játékos" szintet elért karakter ingyen tabbardot kap, ha nincs neki.

Remélem pozitívan fogadjátok majd a változtatásokat.

Üdv,
Gallagher

Nincsenek megjegyzések: